Zo voorkom je vochtproblemen in je badkamer

Bestaan de muren en het plafond van je badkamer uit poreuze materialen zoals gipsplaten, pleister of beton? Dan is de kans op vochtproblemen het grootst. Met betegelde muren ben je al beter af, maar ook dan kan er via de voegen condensatievocht achter de tegels kruipen. Op termijn kunnen de tegels dan zelfs loskomen. Gelukkig kun je veel onheil voorkomen vooraleer je je badkamer gaat betegelen.

Maak je ondergrond waterdicht met Badkamer-Dicht

Vooraleer je een muur gaat betegelen, moet je ervoor zorgen dat die geen vocht kan absorberen. Met Badkamer-Dicht heeft Aquaplan hiervoor een voortreffelijk product in het aanbod. Badkamer-Dicht brengt een 100% waterdicht en decoratief scherm aan op ondergronden als pleisterwerk, hout, gipsplaten en beton, waarna je de muur verder kunt afwerken. Het product is gemakkelijk aan te brengen, milieuvriendelijk en veilig in gebruik.

Behandel de niet-betegelde delen met Anti-Condensatie

Is je badkamer intussen betegeld? Prima! Behandel daarna je badkamerplafond en de eventuele niet-betegelde delen van je badkamermuren met Aquaplan Anti-Condensatie. Deze vloeibare, decoratieve en energiebesparende muur- en plafondcoating rekent permanent af met condesatievocht dankzij de unieke isolerende eigenschappen. Zo krijg je sterke muren en plafonds. Anti-Condensatie is eenvoudig aan te brengen met een verfroller. Uiteraard is ook dit product milieuvriendelijk en veilig.

Kamp je toch met loskomende tegels?

Is het kwaad geschied en zit er al vocht achter je badkamertegels? Pak het probleem dan meteen grondig aan: haal de tegels weg, laat de muur drogen, vul vervolgens alle scheuren en gaatjes op met Aquaplan’s snel verhardende en expanderende afdekkingsmiddel Waterdruk-Stop en behandel tenslotte met Badkamer-Dicht.

Wil jij je badkamer ook waterdicht maken? Vind een Aquaplan-verkooppunt in de buurt en begin eraan!

Zoek verkooppunten