Search

Krachtige oplossingen voor jouw tuinonderhoud

Tuinonderhoud hoort bij elke tuin. Een tuin heeft altijd aandacht nodig om hem in topconditie te houden. Groene aanslag op je terras, gaten en barsten in je oprit, verwering van klinkers en natuursteen … zonder onderhoud begint een tuin er al snel onverzorgd uit te zien. Maar geen nood. Ook voor deze klus vind je bij Aquaplan heel wat handige en snel aan te brengen producten die je tuin onderhouden gemakkelijk maken: zowel voor het voorkomen van problemen als om ze op te lossen.

Tuin onderhouden: groene aanslag verwijderen

Een veel voorkomend probleem is groene aanslag op terrassen, tuintafels, paden … Het is een natuurlijk proces dat bijna niet te vermijden is. Alle poreuze oppervlakken zijn er dan ook gevoelig aan. Toch is de oplossing heel eenvoudig. Stop Groene Aanslag helpt je bij dit soort van tuinonderhoud zeker vooruit. Dit krachtig en gebruiksklaar preparaat kun je op alle buitenoppervlakken gebruiken tegen groene aanslag, schimmels, algen …

Hoe onderhoud ik mijn terras om groene aanslag te voorkomen?

Je kunt altijd wachten tot groene aanslag verschijnt en dan met het juiste terras onderhoudsproduct de groene aanslag verwijderen. Maar je kunt er ook voor zorgen dat er geen groene aanslag ontstaat. Arduin-Beschermer en Klinker-Beschermer zijn twee producten die je het leven eenvoudiger maken. Ze zorgen voor een transparante beschermingslaag op zowat alle oppervlakken van je terras. Daardoor ontstaat er ook geen of veel minder groene aanslag.

Duurzame EPDM-vijverfolie op maat

Een waterpartij geeft altijd een meerwaarde aan een tuin. Wil je hier weinig uren aan besteden? Laat dan bij Aquaplan een EPDM-vijverfolie op maat maken. Met één laag EPDM Rubber Vijver heb je een blijvend soepele en elastische vijverfolie.  Door zijn grote elastische vermogen scheurt de folie nooit en blijft hij heel lang intact.

Put in asfalt? Zo hersteld!

Heb je een put in een oprit of terras in asfalt? Dat verhelp je snel met het ‘koude asfalt’ Repar’Asphalt. Opnieuw maakt Aquaplan hierbij tuinonderhoud eenvoudig. Dit gebruiksklaar asfalt breng je meteen koud aan om het probleem te voorkomen.

Bij Aquaplan vind je nog heel wat andere producten die je helpen om het onderhoud van je tuin gemakkelijk te maken. Wij helpen graag elke doe-het-zelver met producten die gebruiksklaar zijn, eenvoudig aan te brengen en zorgen voor een prima resultaat. Ook jouw tuinonderhoud gaat sneller en eenvoudiger met de producten van Aquaplan.