Search

Eenvoudig groene aanslag verwijderen

Groene aanslag is bijna niet te vermijden. Vooral op plaatsen waar weinig zonlicht komt, ontstaat er in vochtige periodes groene aanslag. Deze groene kleur is meestal een groei van algen, maar ook schimmels en mossen kunnen hierbij aan de basis liggen. Gelukkig is groene aanslag verwijderen geen probleem. Met Zelfreiniger en Stop Groene Aanslag van Aquaplan ga je snel, gemakkelijk en doeltreffend groene aanslag te lijf.

Zonder schrobben groenaanslag verwijderen

Met Zelfreiniger van Aquaplan verwijder je moeiteloos alle groenaanslag. Dit product werkt op basis van enzymen en is daardoor een milieuvriendelijke groene aanslagreiniger. Belangrijk is dat dit product zelf het werk doet: je hoeft niet te schrobben om het groen te verwijderen. Je brengt het product aan en de enzymen gaan voor jou aan de slag. Groene aanslag op tegels verwijderen zonder te schrobben? Groene aanslag verwijderen op de schutting? Groene aanslag op dakpannen? Iedereen heeft er wel eens last van. Zelfreiniger is dan een prima keuze om deze ongemakken doeltreffend te verhelpen.

Zelfreiniger gebruik je op alle soorten ondergronden. Dakbedekking, gevels, opritten, terrassen, tuinmeubels … groene aanslag verwijderen is een koud kunstje met Aquaplan Zelfreiniger. Je vindt het product in verpakkingen van 5 liter en van 15 liter.

Stop Groene Aanslag voor een langdurige werking

Groenaanslag verwijderen kan ook met Stop Groene Aanslag. Dit product is extra geconcentreerd, voor een snelle en doeltreffende werking. Meer nog: met Stop Groene Aanslag voorkom je zelfs dat groene aanslag snel terugkomt. Door de sterke concentratie kun je met dit product een grotere oppervlakte behandelen dan met dezelfde hoeveelheid product van Zelfreiniger.

Stop Groene Aanslag is een goede oplossing voor het verwijderen van groene aanslag. Je kunt het op alle ondergronden gebruiken, zonder schade aan te richten. Stop Groene Aanslag zit bovendien in een kant-en-klare spray om snel oppervlakken met groenaanslag te behandelen. Er bestaan ook verpakkingen van 4,8 liter en 15 liter.

Je merkt het: groenaanslag hoeft geen probleem te zijn. Groene aanslag op het balkon, een groene oprit, groene tuinmeubelen … overal waar groene aanslag opduikt heb je met Zelfreiniger en Stop Groene Aanslag een doeltreffend middel tegen groene aanslag bij de hand.