Wedstrijden

Met Aquaplan win je altijd! Onze producten leiden elke klusser snel en eenvoudig naar een prima resultaat. Zo win je gegarandeerd veel tijd! Maar wil je nog meer winnen? Doe dan zeker mee aan de wedstrijden die wij regelmatig organiseren. Hou onze Facebook-pagina zeker in de gaten om te ontdekken welke waardevolle prijzen je kan winnen.

Win een gesigneerde wereldkampioenentrui van Sanne Cant!

De IKO-groep waartoe Aquaplan behoort is de trotse sponsor van Sanne Cant, onze 3-voudige wereldkampioene bij de elite vrouwen. Ben je ook een fan van Sanne? En zou je het geweldig vinden om een wereldkampioenentrui van haar te mogen ontvangen, door Sanne voor jou gesigneerd? Ga ervoor! En wie weet mag jij straks pronken met de trui van de beste Belgische cross-ster ooit!

Win jij onze volgende wedstrijd?

Op dit moment loopt er geen wedstrijd bij Aquaplan. Wij organiseren echter vaak interessante acties waarmee je producten, tickets en zoveel meer kan winnen. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste wedstrijden? Volg dan zeker Aquaplan op Facebook. Zo ben je altijd als eerste klaar om te winnen!

Zoek verkooppunten