Wedstrijden

Met Aquaplan win je altijd! Onze producten leiden elke klusser snel en eenvoudig naar een prima resultaat. Zo win je gegarandeerd veel tijd! Maar wil je nog meer winnen? Doe dan zeker mee aan de wedstrijden die wij regelmatig organiseren. Hou onze Facebook-pagina zeker in de gaten om te ontdekken welke waardevolle prijzen je kan winnen.

Wedstrijd vochtopnemer

Wedstrijdreglement Aquaplan | Vochtopnemer   Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: Aquaplan d’Herbouvillekaai 80 2020 Antwerpen Aan onze wedstrijden mag elke meerderjarige deelnemen die zijn woonplaats in België heeft, behalve de personeelsleden van IKO nv en hun familieleden die op hetzelfde adres wonen. Door hun deelname aan de wedstrijd verbinden de deelnemers zich tot onvoorwaardelijke aanvaarding […]

Win jij onze volgende wedstrijd?

Op dit moment loopt er geen wedstrijd bij Aquaplan. Wij organiseren echter vaak interessante acties waarmee je producten, tickets en zoveel meer kan winnen. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste wedstrijden? Volg dan zeker Aquaplan op Facebook. Zo ben je altijd als eerste klaar om te winnen!

Zoek verkooppunten