Search

Snel een stevig dak? Met golfplaten natuurlijk!

Golfplaten Topline: 10 jaar waterdichte garantie

Je wilt een hellend dak plaatsen op een bijgebouw, tuinhuis carport, dierenhok, … Vanaf een hellingsgraad van 7° zijn golfplaten altijd een goede keuze. Golfplaten hebben al heel lang hun voordelen bewezen, en de nieuwste generatie bitumineuze golfplaten doet daar nog een schepje bovenop. Deze golfplaten zijn nog sterker en duurzamer zodat je met een dak uit golfplaten van TOPLINE gegarandeerd een waterdicht dak maakt. Wil je snel een golfplaten dak voor je tuinhuis? Of een afdak maken met golfplaten? Lees zeker verder.

Esthetische voordelen van de nieuwste generatie golfplaten

Golfplaten zijn niet enkel heel eenvoudig te plaatsen, je zorgt met golfplaten ook snel voor een esthetisch resultaat van je golfplaten dak. Dat geldt nog meer voor deze nieuwe generatie golfplaten. Deze golfplaten zijn geïmpregneerd zodat ze geen vocht absorberen, volledig waterdicht zijn en de coating geeft een goede bescherming tegen uv-straling. Dat zorgt ervoor dat deze golfplaten langer ‘als nieuw’ ogen. Bovendien bestaan de golfplaten in verschillende kleuren: zwart, rood en groen.

Bij Aquaplan vind je ook de transparante Topline PVC plaat. Deze golfplaat laat licht door, absorbeert geen vocht en het meeste vuil spoelt gewoon weg tijdens een regenbui.

Afwerken golfplaten dak met bijhorende nokken en nagels

In het assortiment van Topline vind je ook alle mogelijke producten voor het afwerken van je dak. Denk bijvoorbeeld aan bijhorende nokken voor je golfplaten. Daarmee kan je je golfplaten dak waterdicht maken.De nokken en de golfplaten vormen samen een mooi geheel. Zo wordt je tuinhuis niet enkel waterdicht, maar ook nog heel mooi. Ook de handige Topline golfplaatschroeven zijn belangrijk voor een perfecte afwerking. Je vindt ze in dezelfde kleuren als de golfplaten, ze roesten niet en sluiten prima af omdat de kop van de nagel de vorm van de golf volgt. Er zijn zoveel redenen om voor golfplaten te kiezen. Van je keuze zal je zeker nooit spijt krijgen.

Golfplaten: snel een degelijk dak

Een golfplaten dak heeft niets dan voordelen:

  • Golfplaten dakbedekking kan je snel en eenvoudig plaatsen en gaat lang mee.
  • Je vindt golfplaten in verschillende kleuren.
  • Golfplaten zijn ook gegarandeerd waterdicht, ze absorberen geen vocht en de hoogwaardige coating van onze golfplaten beschermt tegen uv-straling.
  • Golfplaten zijn ideaal voor het dak van tuinhuizen, dierenhokken, carports, …