Search

Epdm-vijverfolie blijft tientallen jaren intact

Een vijver of andere waterpartij geeft elke tuin een meerwaarde. Het brengt leven en tegelijk rust in je tuin. Wil je ook een vijver in je tuin? Ga dan voor een ondergrond van epdm-rubber. Dit type vijverfolie heeft belangrijke voordelen waardoor je tientallen jaren probleemloos van je vijver geniet. Met EPDM Rubber Vijver van Aquaplan zet je meteen een goede stap naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vijver of andere waterpartij in je tuin. Professional of doe-het-zelver? Iedereen krijgt met epdm-vijverfolie gegarandeerd snel een waterdichte vijver.

Vijverfolie kopen? Ga altijd voor epdm!

Er zijn verschillende materialen beschikbaar die als vijverfolie kunnen dienen. De meest gebruikte zijn pvc en epdm. Pvc-vijverfolie is goedkoper dan vijverfolie in epdm-rubber. Maar wil je lang en zorgeloos genieten van je vijver? Dan raden we zeker aan om voor een rubberen vijverfolie te kiezen. Epdm in een synthetisch rubber dat heel sterk én elastisch is. Je kunt de epdm-vijverfolie van Aquaplan zelfs tot 400% uitrekken zonder dat hij scheurt. De folie is oersterk en heeft  gemakkelijk een levensduur van 30 tot 50 jaar. Epdm rubber vijverfolie is ook bestand tegen worteldoorgroei zodat de vijverfolie niet beschadigd wordt door plantengroei.

Vijverfolie op maat en meteen 100% waterdicht

De EPDM Rubber Vijver, de vijverfolie van Aquaplan, heeft ook het voordeel dat je gewoon op maat bestelt. Je geeft ons de afmetingen van je vijver, en wij zorgen voor een passende vijverfolie. Je hoeft zelf niets te snijden en je rubbervijver is veel sneller klaar voor de planten en de vissen. Met een epdm-vijverfolie heb je geen extra beschermdoeken nodig tegen onder meer wortelgroei.  Je vijver is in één beweging 100% waterdicht. Een vijver maken is dus kinderspel met EPDM Rubber Vijver van Aquaplan.

Zin om ook een epdm-vijver in je tuin te installeren? Twijfel niet: het is eenvoudiger dan je denkt en het geeft altijd een meerwaarde aan je tuin. Met op maat gemaakt EPDM Rubber Vijver heb je de klus zo geklaard en kun je snel genieten van de nieuwe vijver in je tuin.

Vijverfolie is ook geschikt voor groene daken

EPDM Rubber Vijver heeft nog meer toepassingen. Door de sterkte, het wortelwerende karakter en de duurzame waterdichtheid kun je deze vijverfolie in rubber ook gebruiken als ondergrond voor een groendak.