Zo bescherm je betonvloeren tegen vocht

Elke doe-het-zelver kent de voordelen van een goede coating. Wil je een dak, muur of kelder beschermen tegen vocht en andere weersinvloeden? Dan is een coating van Aquaplan aanbrengen doorgaans de aangewezen remedie. Wordt het vochtprobleem niet veroorzaakt door daken of muren? Dan is een vochtige keldervloer of garagevloer misschien de boosdoener.

Kelder-Epoxy: voor betonnen keldervloeren

Een vochtige kelder kan verschillende oorzaken hebben. Denk: grondwater dat te hoog staat of via scheurtjes binnensijpelt. Deze scheurtjes kan je dichten met Waterdruk-Stop. Gelukkig kan je in deze gevallen altijd op Kelder-Epoxy rekenen, zeker als het om een betonnen keldervloer gaat. Kelder-Epoxy is een erg slijtvaste en dampdoorlatende tweecomponentencoating waarmee je muren en vloeren die zich geheel of gedeeltelijk ondergronds bevinden helemaal waterdicht maakt. De coating dringt diep in de ondergrond en verstevigt de structuur van het materiaal. Kelder-Epoxy is behalve permanent en doeltreffend ook makkelijk overschilderbaar met een acrylaat verf.

Vloer-Coating Extreme: voor betonnen garagevloeren

Vloer-Coating Extreme is een duurzame, slijtvaste en waterafstotende vloercoating die betonnen vloeren beschermt tegen herhaaldelijke belasting. Het product voorkomt slijtage door warme bandensporen van wagens en beschermt de ondergrond tegen vlekken, vetten en dooizout. De coating is makkelijk te reinigen met alledaagse onderhoudsproducten. Ideaal voor je garage, dus!

Wil je van een vochtige betonvloer een droge betonvloer maken? Zoek een IKO-verkooppunt in jouw buurt.

Zoek verkooppunten