Klein maar krachtig: Aquaplan introduceert vier nieuwkomers

Klein van formaat, vriendelijk voor milieu en portemonnee. Dat was de achterliggende gedachte bij de ontwikkeling van de nieuwe tubes Aquaplan Gootreparatie en Aquaplan Afdichtingspasta. Dankzij de kleinere tubes van 150ml daalt de kostprijs en wordt overconsumptie tegengegaan.

Om een kleine dak- of gootreparatie te kunnen uitvoeren, dien je dus niet langer een pot van 1L of 2,5L te kopen, maar betaal je enkel voor wat je nodig hebt. Zo vormen beide producten een welgekomen aanvulling op het bestaande assortiment dat uit volumineuzere verpakkingen bestaat. En omdat we over tubes en niet langer kokers spreken, heb je geen kitpistool meer nodig. De uitgeknepen pasta strijk je gewoon uit met een borstel. Heel eenvoudig en dus ook geschikt voor de minder ervaren klusser. Bovendien hebben de nieuwe tubes een langere houdbaarheid, zelfs wanneer ze al geopend zijn geweest.

1. Gootreparatie

De nieuwe Aquaplan Gootreparatie komt zoals gezegd een handige tube van 150ml. Ideaal om een klein scheurtje in de dakgoot te herstellen. Gootreparatie is gebaseerd op onze nieuwe hybritech-formule die de vloeibaarheid fel verbetert. Eén laag is voldoende om een scheurtje te dichten in goten uit alle gebruikelijke materialen. Na uitharding vormt de oplosmiddelvrije, geurloze en gebruiksklare reparatiepasta een waterdichte en onderhoudsvrije bekleding. Nog een voordeel: gootreparatie is bestand tegen zowel extreem hoge als zeer lage temperaturen.

2. Afdichtingspasta

Voor kleine reparaties aan je dak is Aquaplan Afdichtingspasta het uitgelezen product. Deze bitumineuze pasta komt ook in een handige tube van 150ml, is eveneens bestand tegen alle temperaturen en hecht evengoed op alle gebruikelijke materialen. Je kan met dit milieuvriendelijke en elastische product op rubberbasis niet enkel scheuren en blazen op daken herstellen, maar ook aansluitingen afdichten of hout beschermen.

Aquaplan Afdichtingspasta 150ml

3. EverDry Vochtopnemer

Aquaplan EverDry Vochtopnemer is een ontvochtiger die steeds opnieuw te gebruiken is. Dit milieuvriendelijke en duurzame absorptieproduct voorkomt aangedampte ruiten, vochtproblemen, muffe geurtjes, roest en schimmel. Het product is handig te regenereren in de microgolfoven, op de verwarming of gewoon in de zon. Ideaal voor gebruik in een chalet, auto of kast.

4. EverClean Extreme Reinigingsdoekjes

Ten slotte introduceert Aquaplan de EverClean Extreme Reinigingsdoekjes waarmee je je handen, de ondergrond en je gereedschap makkelijk weer schoon kunt maken. Ze bevatten esters in plaats van ethanol, waardoor ze zowel huidvriendelijk als erg daadkrachtig zijn. Ze zijn gemaakt van een sterk en absorberend materiaal dat het vuil opneemt en niet uitsmeert. Je verwijdert er alle soorten extreme vervuiling mee tijdens het klussen zoals bitumen, lijm, verf en ze ruiken nog erg fris ook. Wat wil je nog meer?

Wordt de klusser in je wakker? Ontdek ons volledige productgamma of breng snel een bezoekje aan je dichtstbijzijnde Aquaplan-verkooppunt.

Zoek verkooppunten