Sanne Cant zoekt nieuwe Cant

De start van het nieuwe 2019-2020 brengt heel wat veranderingen met zich mee, zo zal er gereden worden met nieuwe kleuren. IKO zal ook samen met nieuwe sponsorpartner Crelan op het shirt van Sanne Cant en de jeugdrenners prijken. Naast de sponsoring van het IKO-Crelan dames-elite team en het reeds vele jaren bestaande heren jeugdteam, de IKO-Crelan “VeldritAcademie”, wordt er een nieuw project opgestart waarbij het Team en Sanne Cant op zoek gaan naar nieuw Belgisch damestalent in het veld: Het Crelan-IKO dames jeugdteam.

IKO en veldrijden: Een verhaal van continuïteit

Ondertussen is het 8 jaar geleden dat IKO de sportieve sprong waagde om met sportsponsoring te starten in het veldrijden. En wat een geweldige rit is dat tot nu toe geweest! CEO Dirk Theuns legt uit: “Het sponsorschap is een lange termijn investering voor IKO. Een keuze die perfect aansluit bij de kernwaarden van ons bedrijf. Alle strategische beslissingen bij IKO zijn in functie van de lange termijn. Een verhaal van continuïteit dat zowel voor IKO als voor het team een succesverhaal mag genoemd worden. Maar liefst 30 grote titels wisten Sanne Cant én de jeugdrenners van de IKO academie tot nu toe te verzamelen: 16 nationale, 6 Europese en maar liefst 8 wereldkampioenentitels.

Investeren in jeugdwerking en –ontwikkeling

IKO stond mee aan de start van de IKO Veldritacademie van de gebroeders Roodhooft in 2012. Bekende namen zoals Sanne Cant en Mathieu Van der Poel komen uit deze jeugdwerking. Hun successen stralen vandaag af op het jeugdteam en zijn een dagelijkse motivatie voor onze renners. IKO als sponsor kan hier alleen maar trots op zijn. Als sponsor zijn we ongelooflijk verwend door de renners hun successen.

Een nieuw seizoen, nieuwe uitdagingen!

Nu het nieuwe seizoen van start gaat is IKO, samen met de nieuwe teamsponsor Crelan, er opnieuw volledig klaar voor. Sanne Cant en de jeugdrenners zullen met de IKO-Crelan ploeg het veld rood en groen kleuren. De nieuwe teamoutfits zullen zeker opvallen in het veld. Sanne is niet meer alleen, zij zal in het Dames eliteteam worden ondersteund door 2 nieuwe dames: Loes Sels en Karen Verhestraeten.

Nieuw project

Maar er valt nog meer te gebeuren in het veldrijden dit seizoen. IKO en Crelan zetten samen hun schouders onder een nieuw project van de broers Roodhooft. Als spin-off van de Veldritdacademie wordt de Crelan – IKO dames jeugdploeg (U17, U19) gevormd. Een nieuw talententeam dat ondersteuning krijgt van Sanne Cant. Zij stelt haar expertise ten dienste van deze ploeg én gaat tevens mee op zoek naar nieuw Belgisch meisjestalent in het veld. De jonge dames zullen beroep kunnen doen op de opgebouwde expertise van het team in het wielrennen, de professionele omkadering, het kwalitatief materiaal, het onderbouwd voedingsadvies,… Op deze manier wil IKO mee haar steen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het vrouwenwielrennen.

IKO is enthousiast over het nieuwe seizoen en het nieuwe jeugdproject. Wij zijn er van overtuigd dat er nog veel nieuwe titels zullen volgen die wij graag aan ons lijstje toevoegen. Wij zijn er zeker van: The best is yet to come!

#IKOPushingLimits

Zoek verkooppunten