Verschil tussen Dak-renovatie, Dak-dicht, Elastic-Rubber, Lek-dicht en wanneer welk gebruiken?

Dak-renovatie: Een waterdichte dakbekleding, extra verstevigd met microvezels, te gebruiken op Bitumineuze dakrollen (roofing) maar ook op hout, metselwerk, cementbepleistering, beton, metaal. Solventgedragen, ondergrond moet dus droog zijn. Mag onder de 5 graden aangebracht worden. Steeds een Roofprimer gebruiken en vervolgens twee lagen dak-renovatie kruislings aanbrengen. Verlengt de levensduur van uw bitumineuze dak met min.3 jaar.

Dak Dicht: Een waterdichte dakbekleding, extra verstevigd met microvezels, te gebruiken op Bitumineuze dakrollen (roofing) maar ook op hout, metselwerk, ingegraven muren, funderingen, kan op een vochtige ondergrond aangebracht worden. Eco formule, dus op waterbasis. Moet boven de 5 graden aangebracht worden. Steeds een Roofprimer gebruiken, en vervolgens twee lagen Dak-dicht kruislings aanbrengen. Verlengt de levensduur van uw bitumineuze dak met min.3 jaar.

Elastic-Rubber: Een elastiche en waterdichte rubberbekleding voor het herstellen van bitumineuze dakbedekkingen. Te gebruiken op Bitumineuze dakbedekkingen (roofing) Hout, metselwerk, cementbepleistering, beton, ingegraven muren, funderingen. Eco formule, dus op waterbasis, ondergrond moet droog zijn. Steeds een Roofprimer gebruiken en vervolgens twee lagen Elastic-rubber kruislings aanbrengen. Moet boven de 5 graden aangebracht worden. Verlengt de levensduur van uw bitumineuze dakbedekking met min.5 jaar

Lek-Dicht: Universele, elastische en waterdichte dakbedekking voor het renoveren van uw dak. Deze hecht op bijna elke ondergrond, in 1 laag, ook is het niet nodig om een primer aan te brengen. Kan gebruikt worden op bv: Bitumineuze dakrollen (roofing) shingles, leien, pannen, hout, golfplaten, aluminium, zink, lood, hard pvc, beton, metselwerk, steen, poreuze tegels,… Kan zelfs aangebracht worden bij lichte regen. De licht grijze kleur zorgt voor uv weerkaatsing en dus een koeler dak Verlengt de levensduur van uw dakbedekking met min.7 jaar. Solventvrij, bestaat uit Acrylaat.

Zoek verkooppunten