Zo stop je opstijgend vocht

Reken nu snel en eenvoudig af met opstijgend vocht

 

Opstijgend vocht is een probleem in veel huizen. Je kan een probleem met opstijgend vocht onder meer herkennen aan behangpapier of pleisterwerk dat loskomt, voegen die lossen, onaangename geuren of een hoge vochtigheid in de ruimte. Gelukkig kan je het probleem van opstijgend vocht nu snel en eenvoudig een halt toeroepen. VOCHTBARRIERE van Aquaplan is jouw partner in het bestrijden van opstijgend vocht en natte muren.

Zo eenvoudig werkt VOCHTBARRIERE tegen opstijgend vocht

Met VOCHTBARRIERE pak je opstijgend vocht effectief en blijvend aan. Dat gaat bovendien op een eenvoudige manier: je boort gaten in de muur, ga met een kokerpistool in de gaten en zo injecteer je de muur. Vervolgens verspreidt het product zich in de muur, waardoor het een hermetische barrière vormt tegen opstijgend vocht. Dit product kan je bij zowat alle soorten muren gebruiken, zowel bij binnen- als buitenmuren. Zelfs in spouwmuren.

De alles-in-één oplossing tegen opstijgend vocht

  • 1 behandeling volstaat: boren, injecteren en KLAAR!
  • Supersnel aan te brengen met een kokerpistool
  • Zonder solventen = gezonder werken
  • Alles snel bij de hand: VOCHTBARRIERE is een complete kit, kokers en injectiebuisjes inbegrepen

Eenvoudig zelf aan de slag

Wil je jouw probleem met opstijgend vocht zelf oplossen? Dan is VOCHTBARRIERE jouw ideale partner. Het is een eenvoudige manier om in 2 stappen definitief af te rekenen met opstijgend vocht: boren, injecteren en KLAAR! Eenvoudiger en doeltreffender kan niet. 

Welk product kiezen?

Van probleem naar oplossing in enkele eenvoudige stappen ...

Product catalogus

Waar verkrijgbaar?

In België en Nederland verkrijgbaar bij alle betere bouwmarkten en doe-het-zelf-zaken ...