Wilt u Kasteel-Lei op het dak aanbrengen?

Een dak van kasteellei is natuurlijk prachtig om te zien. Kasteel-Lei is een composiet lei, dat is vervaardigd uit minerale materialen. Kasteel-Lei als dakbedekking is makkelijk aan te brengen en u heeft hier ook geen speciaal gereedschap voor nodig. Het dakdichtingssysteem met de ijzersterke Kasteel-Lei VAN AQUAPLAN is nauwelijks te onderscheiden van de echte  natuurleien. Een leien dak is natuurlijk prachtig om te zien en benadrukt het authentieke en rustieke karakter van echte natuurleien.

Kasteel-Lei is milieuvriendelijke dakbedekking
Kasteel-Lei is lichtgewicht en dus uitermate geschikt om op praktisch iedere dakstructuur geplaatst te worden. Indien wenselijk kunt u Kasteel-Lei dakbedekking aanbrengen over uw oude dakbedekking, shingle dak of bitumen dak, zonder dat u deze hoeft te verwijderen. Kasteel-Lei dakbedekking is revolutionair, uniek en milieuvriendelijk.  Ideaal om hellende daken of gevelmuren op een ethische manier te dichten of te renoveren.

De voordelen van kasteel-Lei dakbedekking

  • Een lange levensduur van wel 40 jaar
  • Eenvoudige en snelle plaatsing mogelijk
  • Geschikt voor iedere dakvorm, muren en gevels
  • Een hoge weerstand tegen kou, warmte, zure regen en UV stralen
  • Onderhoudsvriendelijk en minder kans op algengroei en mos

Nu ook voor elke Doe-Het-Zelver !

Heeft u uw zinnen gezet op kasteellei dakbedekking, dan heeft u met de Kasteel-Lei van Aquaplan absoluut de beste keuze. Geef ook uw huis de mooiste en meest natuurlijke uitstraling met kasteellei.

Exclusief karakter !

Vroeger waren leien enkel te plaatsen door een ervaren vakman. Aquaplan maakt daar met de KASTEEL-LEI komaf mee. Nu kan ook elke doe-het-zelver aan de slag om elk hellend dak het exclusieve karakter van een dak met leien aan te meten.

Welk product kiezen?

Van probleem naar oplossing in enkele eenvoudige stappen ...

Product catalogus

Waar verkrijgbaar?

In België en Nederland verkrijgbaar bij alle betere bouwmarkten en doe-het-zelf-zaken ...