Kelder Waterdicht Maken

U wilt uw kelder waterdicht maken?

Staat er water in uw kelder of loopt het water langs de muren? Kelderafdichting is dan nodig om uw keldervoorraad en goederen droog en vochtvrij te houden. Water in de kelder kan ook door langdurig regenval voorkomen maar dan is het belangrijk om de keldermuren waterdicht te maken. Een vochtige kelder ruikt muf en vaak staat de schimmel op de muren. Vanaf nu kunt u voor kelderdichting onze producten KELDER-EPOXY en KELDER-BEZETTING van Aquaplan inzetten om uw kelder waterdicht te maken.
 

Een vochtige kelder definitief verhelpen

Natuurlijk wilt u graag een definitieve oplossing bij kelder waterdicht maken. Met KELDER-EPOXY en/of KELDER-BEZETTING kunt u keldermuren, keldervloeren, funderingen, vijvers of waterreservoirs waterdicht maken. Deze producten dichten alle barsten, gaten en scheuren en brengen een absolute waterdichte fundering aan waar geen water meer door kan komen. Kies ook voor een ondoordringbare vochtbestrijding  met de hoogwaardige coating en twee componentensysteem.

 

De voordelen van deze kelderafdichting systemen

  • Voldoet aan de hoogste eisen van waterdichtheid en duurzaamheid
  • Absolute waterdichting voor keldermuren en keldervloeren
  • Ook ideaal voor wanden en vloeren van badkamers, toiletten en douches
  • Makkelijk overschilderbaar met acrylaatverven

De waterdichte oplossing voor muur, vloer en kelder

U wilt snel uw kelder waterdicht maken? Ga ook voor een definitieve en waterdichte oplossing en spaar de goederen in uw kelder. Breng de beste vochtbestrijding aan in uw badkamer of douche, zodat vochtplekken en schimmels in uw huis geen kans meer krijgen. Lees snel meer over Kelder-Bezetting of onze krachtpatser Kelder-Epoxy.

Welk product kiezen?

Van probleem naar oplossing in enkele eenvoudige stappen ...

Product catalogus

Waar verkrijgbaar?

In België en Nederland verkrijgbaar bij alle betere bouwmarkten en doe-het-zelf-zaken ...