Dakpannen leggen is nog nooit zo simpel geweest!

Eenvoudig en snel

Is het tijd om dakpannen te leggen en bent u op zoek naar een eenvoudige en zelf aan te brengen manier om snel dakpannen op uw dak aan te brengen? Met de universele verzinkte metalen dakpannenplaat, de Aquapan, bent u echt sneller klaar dan u denkt. Met ons uitgekiend concept legt u in één keer 35 pannen per vierkante meter. Ideaal voor alle hellende daken van bijvoorbeeld tuinhuisjes, vakantiewoningen, carports, prieeltjes, bijgebouwen of dierenhokken. Dakpannen leggen kan met de AQUA-PAN snel, gemakkelijk en eenvoudig!

U gaat ook voor duurzame dakbedekking?
Het dakpan systeem van AQUA-PAN past op ieder dak en is zowel geschikt voor oude als nieuwe dakconstructies. Daarbij kunnen deze dakpannen zowel in de hoogte als in de breedte met elkaar overlapt worden, zonder dat u ze hoeft te snijden of knippen. In slechts één beweging legt u met ons systeem 35 dakpannen in één keer. Zo wordt dakpannen leggen wel heel eenvoudig. Met dit dakpannen systeem van Aquaplan is het een kwestie van: plaatsen-schroeven-klaar!

 

De voordelen van Aqua-Pan dakbedekking

  • 35 dakpannen per dakpanplaat in één keer leggen
  • Sterk, duurzaam en licht in gewicht, dus makkelijk te tillen
  • Geeft onmiddellijke waterdichting
  • Is absoluut storm, hagel en vuurbestendig
  • Rechtstreeks op uw oude dakbedekking aan te brengen

Met het Aqua-Pan dakpannen systeem van Aquaplan heeft u echt de meeste eenvoudige en snelle manier van dakpannen leggen ontdekt. Daarbij krijgt u van ons een beschrijving hoe eenvoudig u met dit systeem kunt werken. Bent u er klaar voor?

Welk product kiezen?

Van probleem naar oplossing in enkele eenvoudige stappen ...

Product catalogus

Waar verkrijgbaar?

In België en Nederland verkrijgbaar bij alle betere bouwmarkten en doe-het-zelf-zaken ...