Ga ook voor goud!

Koop een Aquaplan product en win een gouden duo ticket naar het WK Schaatsen in Hamar of een van de andere mooie prijzen.

Aquaplan ondersteunt Bart Swings in zijn Road to Beijing. Deze Belgische topper is kanshebber op goud tijdens de Olympische Winterspelen 2022 in Beijing. Vorige winterspelen won Bart zilver, nu gaat hij voor goud!

Ook jij kunt gaan voor goud! Koop een Aquaplan product en bescherm je huis optimaal tegen invloeden van buiten. Met je aankoopbon maak je bovendien kans om, samen met jouw vriend of vriendin, Bart aan te moedigen op het WK Schaatsen in Hamar, Noorwegen. Upload nu je aankoopbewijs en win!

Maak elke maand kans op mooie prijzen

Bewaar in de maanden september, oktober en november je aankoopbewijs van een Aquaplan product. Upload je kassaticket en maak per maand kans op een van de vijf waardebonnen voor Decathlon ter waarde van 30 euro of een van de drie waardebonnen van As Adventure ter waarde van 50 euro.

Op 1 december maken we de winnaar bekend van de hoofdprijs: een duo ticket naar het WK Schaatsen in Hamar, Noorwegen! Inclusief verblijf en ticket voor de finale van de massastart!

 

Deelnemende Aquaplan producten

De actie is alleen geldig bij aankoop van een vloeibaar Aquaplan product. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden:

-> Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

Bart over zijn route naar Beijing

Upload nu je kassaticket en ga voor goud!

Scan of fotografeer het originele kassaticket (product en datum omcirkeld), upload het bestand en vervolledig het formulier. Zorg ervoor dat de onderstaande gegevens op het kassaticket vermeld zijn en duidelijk leesbaar zijn.

 

kassaticket vochtbestrijding

 

Persoonlijke gegevens
Kassaticket uploaden
Het kassaticket moet volledig afgebeeld zijn en duidelijk leesbaar zijn.
Volgende bestandstypes zijn toegelaten: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc en docx.

 

Lees hier de actievoorwaarden.

Zoek verkooppunten